IMG_1991aBertie Bisschops (1956), moeder en oma. Werkzaam als Executive coach, Leadershiptrainer en Consultant voor haar eigen bedrijf Bisschops Consult en samen met anderen in netwerkorganisaties. Meer over haar vind je op www.bisschopsconsult.nl (nog in bewerking) of op linked in. Een buitenmens in hart en nieren, boerendochter die ervan houdt in de aarde te wroeten, dol op avontuur en actieve reizen, samen of alleen.

Frans Lenssinck (1948), vader en opa. Gepensioneerd, voormalig ICT Architect en Manager bij de Belastingdienst. “Wat zijn ogen zien, maken zijn handen”, zei zijn moeder altijd. Oog voor grote lijnen, perspectief en ruimte. Creëert uit materie: restauraties, verbouwingen, beeldende kunst – vaak met een knipoog. Een sporter en buitenmens in hart en nieren, houdt van lange en actieve reizen.

op de tandem naar Zuid-Frankrijk 2013

Samen op de tandem naar Zuid-Frankrijk 2013

Samen wonen Bertie & Frans op een prachtige 500 jaar oude carréhoeve in Zuid-Limburg, momenteel in gebruik als groepsaccommodatie en vakantiewoning en tijdens hun reis beheerd door Hans Kuenen: www.hofdebrulle.nl. De restauratie van de Hof duurde circa tien jaar en was het grootste beeldend ‘kunstwerk’ waar Frans aan werkte. Samen reisden ze door vele landen, afzonderlijk of samen op de trekfiets, met z’n tweeën op de tandem en nu in een gerestaureerde Toyotalandcruiser PZJ75 door Afrika. Samen hebben ze, bij elkaar opgeteld, drie kinderen, drie kleinkinderen en de vierde op komst.

[metaslider id=480]